Beste ouders,

- Voor de hoofdschool te Berlaar (Balderschool) zijn er 11 vrije plaatsen waarvan maximum 1 voor type 9.

- Voor de vestigingsplaats te Lier (’t Vestje) zijn er 33 vrije plaatsen waarvan maximum 13 voor type 9.

Momenteel mogen er geen fysieke inschrijvingen gebeuren op school.

Daarom starten we vanaf 10 januari 2022 tot en met 25 februari 2022 met inschrijven voor broers en zussen en kinderen van het personeel via de website (voorrangsperiode).

Vanaf 7 maart 2022 starten de vrije inschrijvingen.

GELIEVE om maandag 9u00 uw browser te refreshen voor de link om in te schrijven!

Op de website vindt u vanaf 10 januari 2022 om 9u een inschrijvingsformulier voor de Balderschool en voor ’t Vestje.

U kunt inschrijven voor de vestigingsplaats ’t Vestje te Lier en/of de hoofdschool De Balderschool te Berlaar.

Het invullen van dit inschrijvingsformulier houdt in dat u zich akkoord verklaart met het pedagogisch project en het schoolreglement (u kan het schoolreglement en pedagogisch project van de school terugvinden op onze website https://www.balderschool.be/index.php/info-voor-ouders .

Onze school houdt bij de inschrijving rekening met de privacywetgeving: de gegevens van uw kind worden louter gebruikt voor de realisatie van de inschrijving en worden niet doorgegeven aan derden.

De chronologische volgorde waarin we dit inschrijvingsformulier ontvangen zal de plaats op het inschrijvingsregister bepalen.

Daarna wordt u gecontacteerd om op afspraak alle inschrijvingsdocumenten te komen invullen alsook voor een uitgebreid gesprek.

Bij een niet gerealiseerde inschrijving ontvangt u ook een volzetverklaring waarop u kunt zien op welke plaats op de wachtlijst uw zoon of dochter staat. Indien er plaatsen vrij komen wordt u in volgorde van de wachtlijst gecontacteerd.

Een voorwaarde om te kunnen inschrijven in het buitengewoon onderwijs is een M-verslag. Wij nemen hiervoor contact op met het CLB. Meestal geeft het CLB een voorlopig document mee met de ouders. Gelieve dit dan aan ons te bezorgen.

Voor vragen of hulp bij het invullen van het digitaal inschrijvingsformulier, neemt u contact op met de school:

Balderschool:   03 / 482 00 62

’t Vestje:           03 / 480 65 85