Beste ouders,

Vanaf 1 september 2022 worden BSBO De Balderschool en BSBO 't Vestje aparte scholen.Buitengewoon Onderwijs?
Hierdoor kunnen er soms verschillen zijn in de jaarkalender. Raadpleeg dus de juiste jaarkalender van de school van jouw kind.
Op pedagogisch vlak zal er niets wijzigen en blijft er een sterke samenwerking onder beide scholen. Vanessa Weyn blijft directie voor beide scholen. Ze zal zoals in het verleden ondersteund worden door haar 2 coördinatoren. Kurt Keuleers voor 't Vestje - Lier en Anja Van Hemelen voor de Balderschool in Berlaar. Door de splitsing zullen er specifieke accenten kunnen gelegd worden op onze beide scholen die onze leerlingen volledig ten goede zullen komen.

Openklasdag De Balderschool - Berlaar

Op maandag 29 augustus 2022 willen we jullie verwelkomen op onze open klasdag.
Deze zal doorgaan van 16u00 - 18u00.
Zo kunnen de kinderen kennis maken met de nieuwe klas en klastitularis.

Openklasdag 't Vestje - Lier

Op dinsdag 30 augustus 2022 willen we jullie verwelkomen op onze open klasdag.
Deze zal doorgaan van 14u00 - 16u00.
Zo kunnen de kinderen kennis maken met de nieuwe klas en klastitularis.